Assessments? - Innoversity

Innoversity
Mijn website
Develop.Always.
Ga naar de inhoud

Assessments?

Behaviour Lab > Assessment Center

Wie ben je, wat is je vertrekpunt

Gelukkig zijn we allemaal anders. Dit versterkt de kracht van onze organisatie. Om je te kunnen ontwikkelen heb je allereerst een goed beeld van jezelf nodig. Wat zijn jouw talenten, wat kan je en waar zit je passie, je plezier voor hetgene dat je doet. Vanuit dit vertrekpunt kijk je hoe jij je verder wilt ontwikkelen.

Hoe je als mens in elkaar steekt kun je voor een groot deel zelf beredeneren. Soms hebben hier ook anderen voor nodig omdat een deel van het gedrag wat we laten zien is zichtbaarder voor anderen dan voor onszelf. Daarnaast zijn er aspecten in jouw persoon die niet zichtbaar zijn voor jouw omgeving en soms niet eens voor jou zelf (onbewuste invloeden) maar deze aspecten hebben wel een grote invloed op jouw handelen. Denk hierbij aan normen, waarden, jouw zingeving (waar doe je het voor), overtuigingen.

Een assessment is een instrument wat je kan helpen om jezelf beter te begrijpen en je ontwikkeling gerichter vorm te geven. Daarom is voor ons het assessment al jarenlang een onderdeel van ons totale pallet aan ontwikkelinstrumentaria.


Terug naar de inhoud