Slimme werken jaar - Innoversity

Innoversity
Mijn website
Develop.Always.
Ga naar de inhoud

Slimme werken jaar

Behaviour Lab > Gaan voor goud

Slim werken lijkt een kwestie van motivatie. Wanneer je je best doet en je bent goed toegerust voor de taak die voor je ligt, dan komen de resultaten vanzelf. Toch zijn er veel mensen die het idee hebben dat ze er niet uithalen wat er in zit. Ze hebben het idee dat ze er niet helemaal voor gaan, dat iets hen tegenhoudt. Bijna niemand is zich bewust van de biologische processen die je soms minder effectief maken. Door hier inzicht in te krijgen en door bewustzijn te creƫren wanneer dit voor jou geldt, zul je merken dat je werk je steeds makkelijker afgaat. Gun je zelf daarom een jaar de tijd om je de technieken van het slim werken eigen te maken en deze in de praktijk gaan toe te passen. Lijkt een slimme keuze ;-)

Doel Slim werken
Het doel van het Slim werken jaar is om jou de handvatten te geven die je nodig hebt om jouw sabbotagesystemen de baas te worden.

Hoe ziet het programma er uit
Zoals alle `Gaan voor goud` programma`s, duurt dit traject een jaar. Wij geloven erin dat alleen wanneer je iets gefocust je aandacht geeft voor een langere tijd, je echte verandering te weeg brengt. In het traject zitten verschillende elementen die jou gaan helpen;
- Bewustwording van jouw sabbotagesystemen
- Aanreiken van kennis en het oefenen met de toepassing hiervan door een gespecialiseerd trainer
- Collectief leren en elkaar helpen middels buddy`s en intervisie
- Coaching door een ervaren coach

Wat levert het je op
- Inzicht in wat jou sabboteerd om zo effectief mogelijk in je werk te zijn
- Technieken om jezelf te sturen
- Meer tijd, meer plezier, minder druk

Develop.Always.!
Terug naar de inhoud