Topteam jaar - Innoversity

Innoversity
Mijn website
Develop.Always.
Ga naar de inhoud

Topteam jaar

Behaviour Lab > Gaan voor goud
Wie kent niet de uitspraak `samen ben je meer dan de som der delen`, de 1+1=3 gedachte. Wij geloven hier sterk in en zien dagelijks in de praktijk hoe een team het beste uit elkaar weet te halen. Hoe teams het verschil weten te maken. Andersom gesteld geloven wij niet niet dat je als individue speler succesvol kan zijn in onze omgeving, wanneer je niet in een bepaalde mate kan samenwerken. Wil jij jouw samenwerkingskills verder ontwikkelen en zo het maximale uit jezelf én je omgeving halen, dan wordt dit een geweldig jaar voor je!

Doel Topteam
Het doel van het Topteamprogrammajaar is tweeledig. Je  zult zelf beter in een team kunnen functioneren en hebt handvatten om een team beter te laten functioneren. De inzichten en ervaring geven jouw wat nodig is om in een omgeving waar samenwerking essentieel is, effectief te kunnen zijn. Kortom, na dit jaar ben jij een topteamspeler in een topteam.

Hoe ziet het programma er uit
Zoals alle `Gaan voor goud` programma`s, duurt dit traject een jaar. Wij geloven erin dat alleen wanneer je iets gefocust je aandacht geeft voor een langere tijd, je echte verandering te weeg brengt. In het traject zitten verschillende elementen die jou gaan helpen;
- Bewustwording van jezelf en de effect op je omgeving
- Aanreiken van kennis en het oefenen met de toepassing hiervan door een gespecialiseerd trainer
- Collectief leren en elkaar helpen middels buddy`s en intervisie
- Coaching door een ervaren coach

Wat levert het je op
- Kennis van wat een team een topteam maakt
- Zicht op je eigen gedrag, voorkeuren en persoonlijkheid in relatie tot samenwerking
- Je kunt blijven leren met collega`s met dezelfde interesse
- Diverse instrumentarium die helpen bij het creëren van topteams

Develop.Always.!
Terug naar de inhoud