Uitleg jaarprogramma`s - Innoversity

Innoversity
Mijn website
Develop.Always.
Ga naar de inhoud

Uitleg jaarprogramma`s

IT Lab > Gaan voor goud

Doen waar je goed in bent, waar je hart sneller van gaat kloppen...

Iedereen in onze organisatie draagt op zijn manier bij aan innovatieve, kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen. Of je dat nu doet vanuit je vakmanschap als IT-er of in jouw rol als leidinggevende, facilitator, adviseur, ondersteuner. We zijn allemaal professionals die gezamenlijk staan voor de betrouwbaarheid en kwaliteit die we onze klanten dagelijks beloven en ook waarmaken.

Niemand in onze organisatie hoeft er op gewezen te worden dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Develop.Always. zit ons in het bloed. Gezamenlijk bepalen we iedere keer welke ontwikkelbehoeften er liggen en hoe we hier invulling aan kunnen geven. Hierbij maken we gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten en vooral ook van de input van de doelgroepen waarvoor we de programma`s ontwikkelen.

Met de programma`s in `Gaan voor goud` laten we zien dat we ons realiseren dat iedere medewerker uniek is en dat hij vanuit de optimale benutting van zijn potentieel het beste zijn bijdrage kan leveren. Wij omarmen diversiteit en weten dat ons dit krachtig maakt. In de `Gaan voor goud` programma`s van dit moment staan onder andere onze merkwaarden centraal, die een belangrijk onderdeel vormen van de organisatiethema`s op dit moment. Onze ontwikkelprogramma`s voor morgen zijn in deze fantastische, snel veranderende wereld zeker weer anders. Verandering is de enige constante.
Hoe zijn de programma`s opgebouwd
  1. O-meting op specifiek thema zodat vertrekpunt helder wordt
  2. Leergroep bepaalt de doelstellingen
  3. Duur altijd 1 jaar met verschillende interventies
  4. Ondersteuning/facilitering organisatie
  5. Praktijkleren ge-integreerd
  6. Samen leren ge-integreerd
  7. Jouw uniciteit staat centraal
  8. Relevant door koppeling met organisatiesthema`s


Over uniciteit gesproken:


Durf anders te zijn!
Terug naar de inhoud