Here I`m jaar - Innoversity

Innoversity
Mijn website
Develop.Always.
Ga naar de inhoud

Here I`m jaar

Behaviour Lab > Gaan voor goud
Om je volledig potentieel te bereiken heb je zelfvertrouwen nodig. Durven gaan en beslissingen nemen die wellicht niet direct door je omgeving worden gewaardeerd. Hierover in gesprek kunnen gaan, zonder dat dit uitloopt op gekwetste gevoelens maar in het licht van wederzijds respect.

Doel Here I`m
In het programma: Here I `m ga je hier een jaar lang samen met collega`s aan je zelfvertrouwen werken. Je zult ontdekken dat de de twijfels die jij hebt vaker voorkomen dan je denkt. Ook zul je zien dat iedereen op andere vlakken weer onzeker is en dat er collega`s zijn die aan het programma deelnemen van wie jij het zeker niet had verwacht. Of wellicht ben je wel zo`n collega. Iedereen heeft zijn eigen onderzekerheden, maar als je jezelf beter leert kennen worden de zekerheden hanteerbaar en schiet je minder snel in je oude (en vaak minder effectieve) reactiepratronen. Kortom, je bent beter in staat jezelf te leiden en gaat je hierdoor prettiger voelen in de situaties waar je voor komt te staan. Het mooie van dit programma is, dat je hier niet alleen zakelijk, maar ook privé vaak veel plezier van hebt.

Hoe ziet het programma er uit
Zoals alle `Gaan voor goud` programma`s, duurt dit traject een jaar. Wij geloven erin dat alleen wanneer je iets gefocust je aandacht geeft voor een langere tijd, je echte verandering te weeg brengt. In het traject zitten verschillende elementen die jou gaan helpen;
- Bewustwording van jezelf en de effect op je omgeving
- Aanreiken van kennis en het oefenen met de toepassing hiervan door een gespecialiseerd trainer
- Collectief leren en elkaar helpen middels buddy`s en intervisie
- Coaching door een ervaren coach

Wat levert het je op
- Meer lef om jezelf te laten zien en jouw mening te uiten
- Vertrekken vanuit jouw unieke kracht
- Makkelijker kunnen communiceren over jezelf
- Makkelijker de interactie met je omgeving opzoeken
- Meer plezier in alles wat je doet

Develop.Always.!Terug naar de inhoud